HTML

TASLY ALOE FIBRE


TASLY ALOE FIBRE UNTUK MERAWAT MASALAH PERUT :-

GASTRIK, SEMBELIT, BUASIR, ANGIN, ULSER DLL
RM 100Ramuan utama TASLY ALOE FIBRE adalah ALOE VERA, WHEATGRASS, dan DIETARI FIBER Laut. Setiap unsur ramuan ini menjalankan peranan tertentu untuk memastikan kesan yang lebih signifikasi. Bagaimana aloevera didalam TASLY ALOE FIBRE boleh membantu anda?

ALOE VERA

Aloe vera bertindak sebagai pembersih darah semulajadi. Ia meningkatkan hemoglobin, sel darah putih dan platelet. Ia juga boleh mengembangkan saluran darah supaya dapat meningkatkan peredaran darah. Zat besi, kuprum, lysine, theronin, asid folik dan thiamin adalah bahan kimia yang berguna. Ia dapat membantu pembentukan darah dan memberi oksigen kepada sel darah merah dan meningkatkan hayat hidup Ia juga membantu dalam pengeluaran antibodi, membaiki tisu, memberi tenaga, menguatkan sistem keimunan dan membantu pembentukan darah. Dengan kombinasi asid amino, ia membantu menurunkan tekanan darah tinggi. 


Pengurusan Berat Badan

Aloe vera amat berguna kepada sesiapa yang ingin menurunkan berat badan. Dengan lebih 200 komponen nutrien dalam aloe vera (termasuklah vitamin B12), anda perlu mengambilnya bersama-sama diet anda/program pemakanan untuk mengurangkan berat badan anda. Aloe vera sahaja tidak akan dapat menurunkan dan mengekalkan berat badan anda. Meminum aloe vera 2 kali sehari dapat memberi anda nutrien dan vitamin yang diperlukan oleh badan untuk membakar lemak dan membina badan yang ideal. Ia dapat memudahkan kehilangan berat badan dengan membantu membuang air yang berlebihan daripada sel.
Merawat Kulit 
Merawat kedut, pigmentasi dan menghilangkan parut. Aloe Fibre merawat dengan cepat kesan terbakar, penyakit kulit, kesan melecur dan masalah kulit seperti psoriasis, eczema, keradangan dan kecederaan pada kulit. Memanjangkan ransangan pengeluaran kolagen dan elastin yang mana kedua-duanya adalah perlu untuk menghalang penuaan kulit. 


Penuaan (Orang Tua Dan Pesakit)

Aloe vera adalah satu sumber yang penting bagi anti-oksida, Vitamin E, Vitamin C dan Vitamin B-12 (sumber semulajadi). Kajian terkini Telah menunjukkan aloe memberi kesan anti-oksida yang baik. Pengoksidaan pada sel boleh merosakkan DNA serta boleh membawa kepada kanser, penyakit lain dan membawa perubahan yang berkait dengan penuaan. Komponen anti-oksida melawan kesan penuaan dengan menghilangkan radikal bebas dalam badan.
Masalah Penghadaman & Usus

Aloe vera membantu dalam penghadaman, masalah keradangan usus, ulser colitis, penyakit esofagus, ulser usus, masalah usus yang kronik seperti sembelit, hemorrhoids, colitis dan penyakit Crohn.
Darah

Aloe vera bertindak sebagai pembersih darah semulajadi. Ia menigkatkan hemoglobin, sel darah putih dan platelet. Ia juga boleh mengembangkan saluran darah supaya dapat meningkatkan peredaran darah. Zat besi, kuprum, lysine, theronin, asid folik dan thiamin adalah bahan kimia yang berguna. Ia dapat membantu pembentukan darah dan memberi oksigen kepada sel darah merah dan meningkatkan hayat hidup Ia juga membantu dalam pengeluaran antibodi, membaiki tisu, memberi tenaga, menguatkan sistem keimunan dan membantu pembentukan darah. Dengan kombinasi asid amino, ia membantu menurunkan tekanan darah tinggi.


Metabolisma Lemak
Asid amino seperti methionine, serine, thronine, dan molibdenum juga amat berguna. Ia boleh membuang logam berat dalam badan. Juga membantu dalam metabolisma karbohidrat, lemak dan protein dan dengan itu menghalang pembentukan lemak dalam hati dan arteri.2. TASLY ALOE FIBRE MENGANDUNGI WHEATGRASS

WHEATGRASS

Wheatgrass adalah agen penyembuhan yang penting dan efektif kerana ia dapat:

  • Membersihkan dan membentuk darah 
  • Meningkatkan keadaan kulit dan rambut 
  • Membina kekuatan otot dan daya ketahanan 
  • Bertindak sebagai penahan selera 
  • Melawan serangan penyakit 
  • Menghapus tumor 
  • Meransang pertumbuhan kulit baru yang sihat dan menegangkan kulit yang tua 
  • Dengan cepat diserap oleh kulit dan memberi kesan yang lembut dan kulit yang cerah 


3. TASLY ALOE FIBRE MENGANDUNGI DIETARI FIBER

Mengambil amaun dietari fiber yang mencukupi boleh memendekkan masa makanan berada dalam usus dan juga membantu mempercepatkan pergerakan makanan dan untuk membuang toksin dan sisa buangan dalam badan. Kewujudan dietari fiber yang mencukupi dalam gastrik boleh membantu dalam mengekalkan kekenyangan dan melambatkan kelaparan. Dengan itu, ia dapat membantu dalam menurunkan berat badan.

Untuk menjaga kesihatan perut, sangatlah penting menghindari makanan-manakan tertentu. Pengambilan TASLY ALOE FIBRE - 2 kali sehari membantu agar sistem pencernaan anda kembali normal dan dijauhkan dari berbagai permasalahan perut.

Info lanjut hubungi HOTLINE :-
019 - 226 6478  


Cara pengambilan :-
Bancuh dgn air biasa , ambil 2x sehari (sebelum makan)
INFO LANJUT : 
SITI 019 - 226 6478