HTML

TASLY HERBAL TEA

TASLY HERBAL TEA

RM 84.80 (GST) 
Ringkas tentang Tasly Herba Tea

Minum Teh adalah satu tabiat yang diperhatikan di seluruh dunia. Jika anda setiap hari menikmati minum teh mengapa tidak minum teh kesihatan. Tasly Herba Tea adalah pilihan orang-orang yang mahu minum teh herba untuk mengekalkan kesihatan mereka. .


Apakah Tasly Herba Tea?
Menurut legenda Cina, teh telah ditemui secara tidak sengaja oleh maharaja 4,000 tahun lalu. Danshen herba terkenal Cina yang khas bertujuan untuk mencegah dan merawat penyakit jantung adalah bahan utama teh herba.

Siapa yang boleh minum Tasly Herba Tea?
Teh Kasly herba adalah disyorkan biasanya untuk orang dewasa dan bagi mereka yang menderita dari penyakit kardiovaskular, kolesterol darah tinggi, dan otot jantung kekurangan oksigen. Perokok dan mereka yang terdedah kepada radiasi. Pesakit kencing manis dan pesakit kanser boleh mendapat manfaat daripadanya.

Apakah fungsi Tasly Herba Tea?
Bahan-bahan yang berkesan teh herba Kasly membantu dalam mencegah pelbagai penyakit. Ia boleh mengurangkan kelikatan darah dan meningkatkan peredaran mikro. Bertindak sebagai antioksida yang aktif dan membantu membersihkan radikal bebas. Ia mempunyai kesan yang penting dalam mengurangkan kolesterol darah dan meningkatkan pengambilan oksigen otot. Pada masa yang sama, ia boleh mencegah dan membantu dalam rawatan penyakit jantung dan serebrovaskular. Mencegah arthrosclerosis dan menghalang trombosis.

Apa yang membuat Tasly Herba Tea yang berbeza?

Tasly Herba Tea yang dibuat di bawah teknik moden farmakologi dan teori tradisional Perubatan Cina. Ia termasuk teh berkualiti tinggi Cina di samping dengan Danshen, Radix Astragali dan Radix notoginseng. Menggabungkan bahan-bahan yang amat berkesan melalui teknik moden menjadikan Teh Tasly Danshen sebagai salah satu teh kesihatan yang terbaik.

Ramuan:
Radix Salviae Miltiorrhizae (Danshen), Radix Panax notoginseng dan Radix Astragalus membranaceus dan folium kamelia Sinensis O. Ktze.

Spesifikasi:
1.5g x 20 uncang / kotak

Penggunaan:
Letakkan beg teh ke dalam cawan dan menambah air suam pada 60 ° C-70 ° C membakar selama 2 minit sebelum minum. Jus buah-buahan, madu atau susu boleh ditambah mengikut citarasa individu.

Dos:
1-2 teh beg setiap servis, 1 hingga 2 kali setiap hari


INFO LANJUT : SITI 019 - 226 6478 / 012 - 358 6478


Penafian: 

Hasil boleh berbeza bergantung kepada kes 

Kami ingin memaklumkan bahawa syarikat Tasly (M) Sdn Bhd telah mendaftar dengan Jabatan Kastam Diraja Malaysia dengan nombor pendaftaran CBP 0012778902272. Oleh demikian bermula dari 1 April 2015 pihak kami akan mengenakan cukai 6% keatas produk yang anda langgan dari syarikat Tasly. 
Kami amat menghargai pemahaman anda mengenai perkara ini dan mengharapkan sokongan berterusan daripada anda.
Terima kasih