HTML

Apa punca badan mudah sangat rasa letih ni?Sistem Imuniti adalah sistem pertahanan kedua selepas kulit.
Sistem Imuniti melindungi badan dari penceroboh asing 

Setiap orang pasti mendambakan tubuh yang sihat baik jasmani maupun rohani namun seringkali kita mengabaikannya dengan alasan masih muda. Tetapi ketika umur mula meningkat, badan kita sudah tidak sekuat dulu, tenaga juga semakin berkurang.

Jika sering dibiarkan dengan tidak menjaga kesihatan tubuh kita, maka secara automatik tubuh akan menjadi tidak sihat, dan akan mengundang penyakit dan kesudahannya jika terus diabaikan akan membawa kita terlantar di hospital.

Oleh itu amat penting bagi kita memiliki sistem pertahanan kedua bagi mencegah berbagai-bagai penyakit mendekati tubuh kita.


Sistem pertahanan kedua selepas kulit


Sistem imunitit diibaratkan sebagai perisai atau tentera di dalam badan kita yang bertindak melindungi badan dari penceroboh asing seperti virus, bakteria, kulat, protein asing dan sel kanser. Tanpa pertahanan terhadap sistem imuniti ini, badan akan mudah menjadi lemah, sakit dan pelbagai jenis penyakit yang bakal menurunkan kualiti kesihatan kita.

Sistem imun terdiri daripada sel khas, protein, tisu dan organ (nodus limfa, sistem pernafasan, limpa, kulit, apendiks, perut dan usus). Ia adalah satu sistem yang sangat canggih, anugerah Yang Maha Pengasih, yang merupakan perlindungan terbaik dari sebarang penyakit berbahaya.
Jaga sistem badan
Sistem Imun bekerja 24 jam sehari

Tugas SISTEM IMUN


Sistem imuniti tubuh bekerja 24 jam sehari, 7 hari seminggu tanpa henti disebabkan serangan terhadap sistem imuniti sentiasa berada disekiling kita. Disebabkan bentuknya yang terlalu halus berbentuk micro-mekanisma menyebabkak kita tidak perasan akan kehadirannya.

Apabila badan sudah tidak mampu melawan atau sudah berada di tahap yang agak serius serta di luar kemampuan tubuh, baru kita mula rasa tak selesa atau rasa tak sedap badan pun.

Untuk membolehkan sistem imun melindungi kita seperti yang ditetapkan oleh Yang Maha Pencipta (Al-Khaaliq), kita perlu menjaga kesihatan badan kita.Jaga sistem imun badan
Herba Tasly baik untuk Sistem imuniti 

Selain Vitamin E, Vitamin C, karotenoid, glutation, koenzim Q10, Zink, pengambilan Tasly Dong Chong Cao sebagai suplemen tambahan turut membantu tubuh untuk kekal sihat dan berfungsi pada tahap terbaik.

Mengambil herba anti oksida 


Dong Chong Cao di gelar sebagai Raja Herba, keunikkan tumbuhan ini dimana jika tidak dipetik selepas tempoh matang ia akan bertukar jadi ulat bernyawa, sebab tu kita boleh lihat tumbuhan ini berbentuk seperti ulat.Herba Tradisional yang sesuai dengan badan manusia.
CORDYCEPS

Ciri unik produk :-

 • Diperbuat daripada bahan herba  semulajadi
 • Sesuai untuk kebanyakan golongan pengguna.
 • Pemilihan CORDYCEPS yang terhad dan berhati-hati
 • Datang dari kawasan yang khusus  iaitu Qing-Hai,Tibet.
 • Herba Tradisional yang sesuai dengan badan manusia


Tasly-dong-chong-cao
Dong Chong Cao di gelar Raja Herba

FUNGSI UTAMA  :-

 • Herba membantu menyediakawal sistem imun
 • Memperbaiki fungsi-fungsi badan secara keseluruhan
 • Membantu meningkat tenaga anda supaya berada dalam keadaan kuat


Siapa memerlukan Tasly Dong Cao?

Cegah asma, selsema dan sering sakit
Melindungi sistem badan

 • Sesuai untuk golongan pertengahan usia dan warga tuaHerba Tasly Dong Chong Coa
Sesuai bagi yang cepat letih

 • Sesuai untuk mereka yang mempunyai keimunan yang lemah, mudah sakit dan cepat letih.


Tasly herba dong chong coa
Tekanan kerja yang berat 

 • Sesuai untuk mereka yang mempunyai tekanan kerja yang berat dan berbadan lemah.


Tasly Dong chong coa
Tasly Dong Chong Coa untuk imuniti


Disarankan mengambil Tasly Dong Chong Cao bagi menguatkan sistem imuniti badan bagi menghindar dari pelbagai jenis penyakit yang bakal menurunkan kualiti kesihatan kita.

Untuk mendapat kesan pemulihan yang lebih optimum di syorkan mengambil TASLY DANSHEN PLUS bersama TASLY DONG CHONG COAHerba jantung Tasly
Produk herba Tasly


Herba terpilih Tasly
Penting untuk memilih herba yang berkualiti


Agen dan stokis Tasly
Hubungi untuk info lanjutNo comments: